събота, 25 юни 2016 г.

Ревю на Coconpure by MYPROTEIN



Сред широката гама от продукти, предлагана от европйския гигант и фаворит сред хранителните добавки MYPROTEIN, можем да открием и студено пресованото кокосово масло Coconpure. Извлечено от кокосови орехи, отгледани в Азия, то е не само  100% органично, но и без добавени оцветители и ГМО. 


Поради множеството си полезни свойства, кокосовото масло намира широко приложения както в кулинарията, така и в козметиката. Студено пресованото масло Coconpure на MYPROTEIN се явява отличен заместител на традиционното масло и олио по време на готвене, бидейки богато на полезни мазнини. Освен всичко, то е подходящо и за вегани и вегетарианци.
В козметичната индустрия маслото от кокос трайно е заело своето ключово място поради множеството си полезни свойства от различно естество. Освен като активна съставка в кремове, маски и лосиони, то би могло да се използва и самостоятелно, което единствено ще допринесе за още по-силния ефект от тях. 

КОЖА: ХИДРАТАЦИЯ И БЕЗУПРЕЧЕН ТЕН
 Кокосовото масло не само подхранва кожата в дълбочина, но и спомага задържането на влага в нея, хидратира я и подобрява еластичността й. Това от своя страна предотвратява появата на нежелани петънца и изравнява тена. През летния сезон пък, кокосовото масло е отличен натурален заместител на слънцезащитните лосиони, предпазвайки кожата и косата от изгаряне. Овлажнявайки кожата, то позволява на слънчевите лъчи да проникнат дълбоко, а тенът става по-траен и със приятел златисто-кафяв цвят. И това не е всичко- хидратирайки кожата в дълбочина, Coconpure  ще възпрепятства неприятното лющене, следствие от загара.

КОЖА: ПРОТИВ СТРИИ И БЕЛЕЗИ
Друго предимство на кокосовото масло е необикновенното му изглаждащо свойство. То не само прави кожата мека и гладка до съвършенство, но и помага в борбата с неприятните стрии и белези, следствие от рязка промяна в теглото, усилени тренировки за натрупване на мускулна маса или при спазване на диети. Редовното мазане на засегнатите места сутрин и вечер с продукта ще подобрят еластичността на кожата ви, ще заличат значително белезите и ще възпрепядстват повторната им поява.

КОСА И МИГЛИ
Както вече споменах, кокосовото масло на MYPROTEIN е чудесен естествен заместител на много козметични продукти, сред които и балсамите и серуми за накъсани краища за коса. То спомага естествения й растеж и подхранва в дълбочина косъма, правейки го по-издръжлив. Маската от кокосово масло и яйце пък, е изключително ефективна за разтежа на миглите, увеличавайки видимо гъстотата им още след първото нанасяне.
ЗЪБИ: ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ
Друго неоспоримо свойство на маслото е избелващият му ефект върху зъбите. Ежедневното му използване вместо паста не само ще премахне отлично наслоената плака и замърсяване, но ще придаде на зъбите ви невероятен блясък и белота. Освен това, маслото неутрализира лошия дъх и действа антибактериално.
Слагайки край на тази статия и вероятно пропускайки още някой от благоприятните ефекти на кокосовото масло Coconpure by MYPROTEIN, ще кажа само, че то бързо се превъра в мой безспорен фаворит не само заради множеството ползи от него, но и заради невероятния натурален кокосов аромат, който се запазва до отмиването на продукта от кожата или косата.





Използвайте промо код: галена15 и вземете допълнителни 15% отстъпка от вашата поръчка.

Пазарувайте на : http://www.myprotein.bg/home.dept
За повече информация : galenaxx@gmail.com

 Вижте още:
•Ревю на BCAA+ by MYPROTEIN
•Ревю на Impact Whey Protein by MYPROTEIN
•Ревю на фъстъчено масло by MYPROTEIN
•Ревю на Л-карнитин и CLA by MYPROTEIN 


Няма коментари:

Публикуване на коментар