петък, 3 юни 2016 г.

Ревю на L-carnitine и CLA by MYPROTEIN


  С идването на летните месеци и покачването на  температурите, неизбежно повечето от нас започват да кроят планове за летните си почивки. Най-важното приготовление обаче винаги се оказва нашето тяло и в частност изгарянето на излишните мазнини. Тези финални щрихи от извайването на идеалните плажни форми обикновено се оказват най-трудни, особено за нежния пол. В тези случаи на помощ идват два страхотни продукта, които подкрепени с интензивни тренировки в залата, ще ни се отблагодарят подобаващо!

  Първият и вероятно най-популярен продукт за загуба на тегло, който ще ви представя е Л-карнитинът на европейския гигант в производството на хранителни добавки- MYPROTEIN. Л-карнитинът представлява комплекс от аминокиселините Лизин и Метонин, синтезирани в бъбреците и черния дроб на организма ни, но в малки и крайно недостатъчни количества. Така, с приема на хранителната добавка, нивата на тези аминокиселини в тъканите се покачват, а мастните киселини, съдържащи се в тези тъкани биват трансормирани в гориво. Ефектът от комплекса се наблюдава единствено в комбинация с интензивна физическа активност, където следва горепосоченото гориво да бъде изгорено, а с него и излишните мастни натупвания. Дневният прием на Л-карнитин е една доза от 1000мг ( равняваща се на 2 таблетки) 2-3 пъти дневно по време на хранене или преди тренировка. MYPROTEIN предлага продукта в удобна и леснопреносима опаковка от 90 или 180 таблетки на най-достъпната цена, спрямо отличното качество.


 
 Другият продукт, който неизбежно ще стане най-добрия ви приятел в борбата срещу излишните килограми е CLA by MYPROTEIN. Конюгираната линоленова киселина (CLA) е естествена съставка, съдържаща се главно в говеждото месо и сиренето. За достигането на необходимите количества на CLA обаче би следвало тези храни да се приемат в доста големи количества, което би довело и прекомерен калориен дисбаланс.  Именно за това приемът на CLA, съчетан с физически упражнения, не само ще спомогне за увеличаването на мускулната тъкан, но ще редуцира мастната. Освен това, използването на добавката при загуба на тегло е превантивна мярка против нежеланите странични ефекти като депресия, кожни проблеми и косопад. Друг любопитен и доказан факт е , че конюгованата линоленова киселина, извлечена от масло на шафранка, притежава и антиканцерогенен ефект. Марката MYPROTEIN предлага добавката в практична опаковка от 60 и 180 капсули, съдържащи висока концентрация на CLA ( 80%), за разлика от много други, предлагани на пазара. Препоръчителният прием е доза от 2 капсули до 3 пъти дневно по време на хранене.


Използвайте промо код: галена15 и вземете допълнителни 15% отстъпка от вашата поръчка.
Вижте още:
•Ревю на BCAA+ by MYPROTEIN
•Ревю на Impact Whey Protein by MYPROTEIN
•Ревю на фъстъчено масло by MYPROTEIN

Няма коментари:

Публикуване на коментар