понеделник, 18 април 2016 г.

Ревю на фъстъчено масло by MYPROTEIN




 Отличен вкус, високо съдържание на протеин и изцяло натурално - това са само малка част от полезните качества, които притежава фъстъченото масло на топ марката MYPROTEINИзвлечен от 100% натурални фъстъци, без добавена сол, захар и олио, този страхотен продукт се предлага в два варианта- финосмляно масло и „крънчи“- едросмляно, с парченца фъстъци.
Икономичната разфасовка от 1кг не само се предлага на изключително ниска цена на пазара, но не компенсира от качеството. Фъстъченото масло на MYPROTEIN е отлично както за чиста консумация, така и за добавяне към шейкове, десерти или подлагане на термична обработка без да губи плътния си вкус. Източник на мононенаситени мазнини, магнезий, витамин Е и ,разбира се, протеин, то ще допринесе за натрупването на мускулна маса, както и за преодоляване чувството на умора.

Ще ви представя една рецепта с участието на вече любимото ми масло, плод на няколко успешни кулинарни експеримента. Шоколадово-фъстъчените протеинови квадрати с белтък са идеални за както за здравословно лакомство по време „cheat day”-a на тези, спазващи строг хранителен режим, така и просто като малко „гориво“ за закуска или преди тренировка. Лесни, изцяло натурални и с високо съдържание на протеин, тези десертчета ще ви спечелят!

Шоколадово-фъстъчени протеинови квадрати:
 
·         80гр Impact Whey Protein ( Latte flavor) by MYPROTEIN
·         1½ ч.ч. овесени ядки
·         ½ ч.ч.  кафява захар
·         Шепа лешници
·         3 с.л. какао
·         ½ч.ч кисело мляко
·         ½ч.л. сода бикарбонат
·         2 яйца
·         4-5 с.л. едросмляно фъстъчено масло byMYPROTEIN
·         4-5 с.л. сливов мармалад
·         1 белтък (разбит на сняг)



Поставете сухите съставки в чопър до получаването на еднородна прахообразна смес. Добавете яйцата и загасената в млякото сода. Изсипете в тава постлана с хартия за печене и оставете за 30-ина минути в предварителнозагрята на 180 градуса фурна. След като се изпече, извадете сладкиша, намажете първо с фъстъченото масло, след това със слой мармалад, а най-накрая – с белтъка. Запечете докато белтъка придобие златист цвят. След като десерта изстине го нарежете на квадрати.

Използвайте промо код: галена15 и вземете допълнителни 15% отстъпка от вашата поръчка.

Вижте още:
•Ревю на Л-карнитин и CLA by MYPROTEIN
•Ревю на Impact Whey Protein by MYPROTEIN
•Ревю на BCAA+ by MYPROTEIN

Няма коментари:

Публикуване на коментар