понеделник, 16 май 2016 г.

Ревю на BCAA+ by MYPROTEIN

Представям на вашето внимание есенциалните аминокиселини BCAA Plus на британската топмарка MYPROTEIN. Доказал се като безпрецедентен фаворит на пазара за хранителни добавки и спортна екипировка, брандът предлага богат асортимент от продукти на най-ниската предлагана цена в съотношение с високото качество.

Комплексът от трите считани за най-значими от всички аминокиселини, Левцин, Изолевцин и Валин, изгражда близо една трета от общото количество протеин в мускулите и тъй като тялото ни не би могло да ги произведе само , те следва да бъдат приемани като хранителна добавка. Освен това, подобрената версия на класическите „аминки“ , BCAA Plus, съдържа и витамин Б6, който засилва имунната система и редуцира чувството на умора. Именно за това, продуктът е не само подходящ за хора, подложени на тежко физическо натоварване, а дори необходим за бързото и качествено възтановяване на мускулите при редовна силовата активност.

BCAA+  на MYPROTEIN се предлагат в разфасовки по 90 и 270 таблетки в здравозатварящ се буркан, гарантиращ безпроблемното им съхранение за по-дълъг период от време. Те не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, глутен, лактоза, мая, нишесте и добавена захар и сол, което ги прави съвместими с повечето хранителни режими и диети. Добавката е неподходяща единствено за вегетарианци.


Качествения ефектът от приема на продукта може да варира, също както допустимата доза (от 6 до 12 таблетки дневно), според физическата активност и степента на натоварване на мускулите. Въпреки това, 4 таблетки биха били достатъчни да облекчат мускулите след тежка силова тренировка и да предотвраят появата на мускулна треска на следващия ден. Освен повишаването на устойчивостта на двигателната система, добавката спомага за натрупването на чиста мускулна маса.

Използвайте промо код: галена15 и вземете допълнителни 15% отстъпка от вашата поръчка.

Вижте още:
•Ревю на Л-карнитин и CLA by MYPROTEIN
•Ревю на Impact Whey Protein by MYPROTEIN
•Ревю на фъстъчено масло by MYPROTEIN

Няма коментари:

Публикуване на коментар